Efter hver smagning er der publiceret en artikel her på bloggen. Der er blevet skrevet meget mere, så tjek nedenstående liste for at se hvad og hvor der ellers er blevet skrevet om smagningerne.
Asparges 13. maj
Politikens TJEK skrev d. 17. maj artiklen: ”Friske hvide asparges sejrer”
http://politiken.dk/tjek/dagligliv/forbrugguider/guidermad/article509343.ece
Mette Helbæk skrev d. 13. maj artiklen ”Sidste nyt fra smagsdommerne (om asparges)” på sin madblog:
http://madbloggen.wordpress.com/2008/05/13/flere-danske-asparges/
INCO Danmark skrev d. 28. maj på deres nyhedsside: ”Kår sæsonens bedste grøntsager”:
http://www.inco.dk/Side-48.aspx?PID=13&NewsID=239
Frugt og grønt – erhvervsbladet for frugt-, bær- og grøntsagsavlere skrev i juni artiklen ”Fokus på mangfoldigheden i grøntsagers smag s. 308-309.
Artikel: Aspargestid (Dagbladenes Bureau, dvs. Frederiksborg Amts Avis, Roskilde Dagblad, Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og en håndfuld andre regionalaviser - http://www.dagbladene.dk/) uge 20 + foto (også publiceret på Holmgårds blog 9. maj 2008)
Artikel: Tilbehøret danner smagsbro (Dagbladenes Bureau) uge 20 + foto (også publiceret på Holmgårds blog 13. maj 2008)
Spidskål 17. juni
GASA Nord GRØNT publicerede d. 9. sep. artiklen ”Hvad er et spidskål?” på deres hjemmeside:
http://www.danskgroent.dk/default.asp?pageId=80&node_id=%7B6C1BD5E6-21B1-43B8-ACD7-C07DDCC49FFB%7D
Rasmus Holmgaard skrev d. 25. juni artiklen ”Tak, spidskål” på sin blog:
http://hipsomhap.wordpress.com/2008/06/25/tak-spidskal/
Mette Helbæk skrev d. 17. juni artiklen ”Boller i karry med lidt mere af det grønne” på sin madblog:
http://madbloggen.wordpress.com/2008/06/17/boller-i-karry-med-lidt-mere-af-det-gr%c3%b8nne/
Bladet KØKKENLIV (Kost- og ernæringsforbundet) d. 19. juni artiklen ”Smag dig til mangfoldighed” se s. 5:
http://www.kost.dk/_root/_download/kost/kokkenliv/kokkenliv_200806.pdf
Bladet KØKKENLIV (Kost- og ernæringsforbundet) trykte d. 31. juli artiklen ”En pebret smag af spidskål” se s. 26.
http://www.kost.dk/_root/_download/kost/kokkenliv/kokkenliv_200807.pdf
P4 interviewede Trine Krebs om grøntsmagningerne d.?
Artikel: Tak, spids (Dagbladenes Bureau) uge 26 + foto
Porre 19. august
Sydhavsradioen bragte d. 8. sep. et interview med Anne Brandhøj om grøntsmagningerne: www.sydhavsradio.dk
Fpn.dk (Jyllandsposten) publicerede d. 31. aug. artiklen ”Har du talt med din grøntsag” som er skrevet af FoodCulture:
http://fpn.dk/mad/kost_ernaering/article1424987.ece
TV2 Lorry publicerede d. 31. aug. artiklen ”Har du talt med din grøntsag” som er skrevet af FoodCulture:
http://www.tv2lorry.dk/moduler/nyheder/news.asp?id=40343
Landbrugsrådets magasin FoodCulture skrev d. 1. sep. artiklen ”Har du talt med din grøntsag?”:
http://www.foodculture.dk/Arkiv/Numre/2008/24/Kort%20nyt/Har%20du%20talt%20med%20din%20groentsag.aspx
Urban skrev d. 2. sep. artiklen ”3 hurtige til Trine Krebs medejer af Frugtformidlingen”:
http://www.e-pages.dk/urban/443/4
GASA Nord GRØNT publicerede d. 9. sep. artiklen ”Ikke stor forskel i smag i danske porrer” på deres hjemmeside:
http://www.danskgroent.dk/default.asp?pageid=41&news_id=593
Knoldselleri 16. september
Oprør fra Maven skrev d. 17. sep. artiklen ”Knoldselleri. Så er den her – hvem har savnet den?”:
http://oproerframaven.wordpress.com/2008/09/17/knoldselleri-sa-er-den-her-hvem-har-savnet-den/
GASA Nord GRØNT publicerede d. 15. okt. artiklen ”Knoldselleri - Køb ikke efter størrelse, men efter smag!” på deres hjemmeside:
http://www.danskgroent.dk/default.asp?pageId=80&node_id=%7B6C1BD5E6-21B1-43B8-ACD7-C07DDCC49FFB%7D
Artikel: Sommerporre (Dagbladenes Bureau) uge 36 + fotos
Artikel: Porre me another (Holmgårds blog) 27. august 2008
Kartoffel 21. oktober
Havenyt.dk reklamerer for smagningerne:
http://www.havenyt.dk/arrangementer/frugtformidlingen.html
Politiken TJEK skrev artiklen: Kend din kartoffel d. 23. okt.
http://politiken.dk/tjek/dagligliv/forbrugguider/guidermad/article586362.ece
Politiken (bagside) skrev artiklen: Smagen af kartofler d. 25. okt.
Kost og Ernæringsforbundets blad Køkkenliv skrev d. 13. nov. s. 4 artiklen ”Smag på Kartoflen”.
http://www.kost.dk/_root/_download/kost/kokkenliv/kokkenliv_200811.pdf
Gulerødder 18. november
Frugt og Grønt - erhvervsbladet for frugt-, bær- og grøntsagsavlere, bringer en artikel om gulerodssmagningen i januar 2009 side 30
Bladet KØKKENLIV (Kost- og ernæringsforbundet) trykte d. 11. december ½ sides notits ”Med munden fuld af sæbel” se s.5
http://www.kost.dk/_root/_download/kost/kokkenliv/kokkenliv_200812.pdf
onsdag den 18. marts 2009
Abonner på:
Opslag (Atom)